Daar zijn we weer voor een kleine update!! De tijd gaat nu enorm snel en bij mijn volgende update ben ik moeder! Ik begin nu toch wel de kriebels te krijgen..zo spannend allemaal!!

Uiteraard zitten de feestdagen er weer op en wat heb ik het heerlijk gehad! Iedereen was super lief voor mij en ik ben verwend met allemaal lekkere dingen! Ik heb mijn buikje lekker rond kunnen eten en hopelijk jullie ook! En dat ik mijn buikje rond heb kunnen eten is te zien. Er zit weer wat extra gewicht bij maar ik durf niet goed op de weegschaal te gaan staan..bang dat ik een nijlpaard ben geworden. Toch moet ik van mijn baasje morgen omdat ze graag wil weten hoe zwaar ik precies ben. Nou ik heb een deal gesloten: alleen als zij eerst gaat haha ;-).

In mijn buik is het ook aardig aan het rommelen. De wondertjes zijn verschrikkelijk actief en mijn baasjes kunnen ze nu ook voelen. Wat zijn ze trots als ze weer een beweging van een van de kleintjes voelen! Vandaag hebben we weer geprobeerd naar de hartjes te luisteren…en het is gelukt!! Wat gaan die kleine hartjes te keer, maar geweldig om je kleintjes te horen, niet?? Ik geniet volop. Begin het wel zwaar te krijgen nu, traplopen gaat niet altijd  lekker meer dus ik mag met de lift en ik ben moe..kortom ik slaap bijna de hele dag. Gelukkig mag ik ook vaak in de armen van mijn baasjes slapen…fijn!!

En toen kwam van de week de babykamer! Ik moet nog wel wat wennen..ligt toch weer heel anders dan mijn oude vertrouwde mand. Maar dat gaat helemaal goed komen. Ik weet zeker dat de wondertjes hier een hele mooie paar weken in gaan hebben. Ik hoop alleen dat alles pup-proof is, want als ik ze zo van binnen bezig voel gaan dan worden het een stel druktemakers!!

Ondertussen hebben we ook al een aantal toekomstig pupeigenaren ontmoet. Wat een verschrikkelijk leuke mensen allemaal. Ik ben heel blij met de keuzes van mijn baasjes! Uiteraard heb ik ze even in de watten gelegd en laten zien wat voor een lieve en leuke hond ik ben. Wel zoeken we nog steeds enkele pupeigenaren, dus als jullie iemand weten: let us know!!

Ik ga nog even genieten van mijn laatste ‘vrije’  zondagavond voorlopig en ga me nog maar even goed laten verwennen. Ik spreek jullie heel snel weer met heel mooi nieuws!!

Ik in mijn puppykamer..

Ik in mijn puppykamer..