Gelukkig gaat het weer een stuk beter met me. De medicijnen lijken hun werk goed gedaan te hebben en ik voel me bijna weer fit.

En de puppies die lijken nergens iets van mee gekregen te hebben! Die kleintjes groeien als kool en zijn al bijna 2x zo groot als een week geleden bij de geboorte. Het lijkt wel of ik slagroom produceer.. Na het eten liggen de kleintjes dan ook meestal voldaan uit te buiken!

foto(1)

Voldaan uitbuiken na een heerlijke maaltijd!!

Gisteren zijn we met zijn allen in bad gegaan. Ik om me weer eens goed op te frissen en de pups omdat ze heerlijk hadden liggen rollen in de poep. En ik houd niet echt van kleine poepmonstertjes.

Ook hebben ze nu hun echte halsbanden om. Langzaam aan beginnen het meer kleine hondjes te worden. Echter als je ze soms hoort dan vraag je het jezelf af, want ze kunnen miauwen als poezen, purren als gizmo’s (uit de Gremlins) en schreeuwen als baby’s.

Soms mogen de pups van mij uit de werpkist om even te kroelen met mijn baasjes. Heerlijk vinden ze dit en meestal vallen ze meteen in slaap.

Ondanks dat het allemaal nog wat onwennig voor mij is, genieten we met volle teugen! En we houden mijn baasjes ook goed bezig, want ik wil de puppies heel graag wassen hoor, behalve als ze gaan poepen. Dus dan mogen mijn baasjes mooi helpen!

Ook heb ik tot grote blijdschap van mijn baasjes enorme trek. Ik eet ze de oren van het hoofd en krijg iedere dag wel iets enorm lekkers erbij. Vandaag was het weer een flinke kipfilet..jam jam!

Ik ga weer even naar mijn puppykamer want volgens mij hoor ik een gremlin-schreeuwtje..het zal etenstijd zijn ūüėČ