Het blijft een cliché, maar damn wat vliegt de tijd!! De pups zijn alweer 13 weken oud en groeien allemaal als kool!! Hier zijn we weer helemaal gewend aan ons oude leventje. Toch wel heerlijk om weer alle aandacht van het baasje te krijgen en deze niet te hoeven delen. En uitslapen!! Wat had ik dacht gemist zeg..heerlijk soms! Uiteraard missen we de kleintjes wel, maar we worden door de nieuwe baasjes goed op de hoogte gehouden.

Izara en Bailén 12 wkn

Knuffeltijd!!

Daarnaast zie ik Bailén nog iedere week en dat vind ik toch wel geweldig hoor. Als ik en mijn baasje bij haar thuis binnenkomen dan worden we aangevlogen door dat kleine ding. Heerlijk kwispelt dat staartje heen en weer en na iedereen begroet te hebben gaan wij knuffelen en spelen. We spelen tot ik vind dat Bailén moet gaan slapen, maar zodra ze weer wakker wordt gaan we weer door met dollen en spelen! Ook gaan we geregeld wandelen en doen we gehoorzaamheid. Ik doen dan eerst voor wat de baas zegt en daarna mag Bai’tje..ze moet nog veel leren maar mijn kleine meisje komt er wel!

Bijna alle pups zijn ook al gestart met de puppycursus. Bij de een gaat dit wat soepeler en vlotter dan bij de andere. Maar ook de pups moeten dat leren! Ik kan me nog goed de eerste keer herinneren dat ik daar als klein pupje op een koud winderig veld stond, maar al die koekjes die ik steeds kreeg van mijn baasje als ik haar commando’s opvolgde maakte veel goed. Uiteindelijk ben ik het heel leuk gaan vinden, heerlijk rennen met nieuwe vriendjes en daarna allemaal koekjes krijgen..wie wil dat nu niet?!

Alle pups hebben dingetjes die ze extra leuk vinden. Zo vindt Bembe het geweldig om met andere honden in het park te spelen en blijkt Azura een ware tuinier. Zij helpt haar bazinnetje geregeld in de tuin. Haar interesses liggen dan met name bij het snoeien van planten en het omspitten van de tuin! Dit laatste doet ze door razendsnel rondjes te rennen in de tuin, want snel is deze kleine dame!!

Bohi houdt enorm van knuffelen en gaat geregeld mee naar verschillende sporttoernooien, in het begin is dit soms spannend maar daarna is ze helemaal vrij en vrolijk. Het bazinnetje van Bohi bezit een trimsalon en Bohi zit tijdens de borstelbeurten al keurig stil op de trimtafel!

Noa heeft onlangs haar eerste zwemervaring opgedaan, gevolgd door een bad omdat ze niet het meest lekkere water had uitgekozen! Haar bazinnetje heeft het idee dat water een bepaalde aantrekkingskracht op haar heeft..als daar maar iets van mijn genen inzitten dan wordt het een waar waterratje..en ook ik kies helaas wel eens de minder lekkere watertjes uit..

En dan hebben we nog Benito..Benito doet zijn naam volledig eer aan! Als hij zichzelf thuis in de aluminium poten van de krukjes ziet dan is hij soms helemaal onder de indruk. En geeft het kereltje eens ongelijk..want damn wat een knapperd hoor!! Op de cursus heeft hij meer oog voor de andere pups dan voor de oefeningen maar thuis doet hij alles voor een heerlijk stukje manchego. Spaanse kaas voor een spaans mannetje!

De kleine Bailén weet al precies hoe ze haar zin moet krijgen en kan verschrikkelijk mooi zitten en lief kijken als ze een lekkertje krijgt. Zij laat iedereen die ze tegenkomt smelten door haar hoge knuffelgehalte en lief koppie. Bailén gaat overdag mee naar het kantoor van haar baasjes en al menig klant en collega is verliefd en sommigen brengen zelfs extra bezoekjes in de hoop dat Bailén aanwezig is.

Donderdag komt Azura een weekendje bij ons logeren. Wat hebben we er een zin in! We hebben al allemaal plannen gemaakt om te doen..dat weekend gaat voorbij vliegen! Uiteraard volgt er hier ook een verslag van ;-)!

Als laatste wil ik graag iedereen bedanken die mijn blog heeft bezocht en gelezen. Mijn blog is wereldwijd, in 21 verschillende landen, gezien en in totaal is hij al 13.135 keer bekeken!! Zo bizar!! Iedereen bedankt voor alle interesse en ik blijf jullie op de hoogte houden!!